vineri, 8 februarie 2008

Cipherlab lanseaza seria de terminale mobile Robuste 9400

9400 ofera compatibilitate wireless extinsa si are o durata mare de viata a bateriei, ceea ce îl face terminalul perfect pentru aplicatii de retail, logistica, transport si field services.


CipherLAB, unul dintre liderii de piata în domeniul culegerii automate a datelor pentru retail, logistica si distributie lanseaza seria de terminale mobile industriale 9400, cu sistemul de operare Microsoft Windows CE 5.0. Compatibil cu toate platformele existente de comunicare wireless (Bluetooth, Wi-Fi, Quad-band Edge RF), terminalul 9400 contribuie la simplificarea muncii operatorilor din retail, depozite, transport si field services.
Puternic si prietenos în acelasi timp, 9400 vine cu o serie de caracteristici utile – camera foto digitala încorporata, input de date multi-format (touch screen sau tastatura), optiuni multiple de scanare a codurilor de bare, capabilitatea de a citi si de a scrie tag-uri RFID. Bateria rezista pâna la 8 ore în modul de operare WLAN, iar terminalul este rezistent la socuri mecanice. Toate aceste caracteristici îl recomanda pentru utilizarea în medii dificile de lucru – depozite, munca de teren, etc. Practic, nu exista la ora actuala un alt computer mobil cu Windows CE mai bun sau mai ieftin, destinat utilizarii de business, decât seria 9400 de la CipherLAB.



Despre LOGICODE:
LOGICODE S.A. este prima companie româneasca specializata în tehnologia codurilor de bare. LOGICODE ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare si RFID. Experienta acumulata în cei 15 ani de existenta ne permite sa rezolvam cerintele specifice fiecarui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicatii, cum ar fi: etichetare cu/fara coduri de bare, cu/fara RFID, marcare si etichetare industriala (pe fluxuri de productie), control acces si prezenta personal, urmarirea productiei, gestiunea stocurilor, controlul calitatii, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, etc.

Logicode este partenerul unor lideri de piata recunoscuti la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este si Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro