joi, 7 februarie 2008

Rama foto digitala DPF-A02 Crystal – eleganta, stil si multifunctionalitate de la Genius

Se spune ca amintirile ramân si, pe buna dreptate! Fie ca le pastram în fiecare dintre noi, fie ca dorim sa le transpunem în realitate, ele sunt cele care ne coloreaza viata de fiecare data.


Pentru ca timpul trece si momentele frumoase par sa dureze mai putin decât am dori, Genius vine cu o propunere ingenioasa care nu numai ca îti va reînvia cele mai frumoase amintiri, dar îti va alimenta dorinta de a imortaliza toate momentele importante petrecute alaturi de cei dragi.
Designul elegant din cristal de care se bucura, ecranul generos de 10,4’’ si functia Slide Show Multi Picture care poate derula peste patru fotografii pe slide la viteze de derulare diferite, fac din noul Genius DPF-A02 un album foto digital de exceptie care îsi va gasi locul în orice încapere. De asemenea pentru a oferi control total asupra tehnologiei si pentru a oferi utilizatorului posibilitatea selectarii modului de functionare – pornit/sleep mode - rama foto Genius DPF-A02 este prevazuta cu butoane on/off.
Mai mult decât atât inteligentul device va ofera posibilitatea ascultarii melodiilor preferate, sau vizionarea filmelor în format AVI prin simpla conectare la calculator a cablului USB din dotare. Device-ul în forma lui de baza - 128 MB memorie interna - poate stoca cu ajutorul functiei “Auto Photo Resizing technology” peste 700 de fotografii, memoria putând fi însa extinsa cu orice card CF, SD, MMC, MS, MS-Pro, MD.


Specificatii:
- Functie Slide Show Multi-Picture - afiseaza peste patru fotografii pe slide;
- Permite vizualizarea a peste 100 de fotografii în doar câteva secunde;
- Tehnologie usor de utilizat;

- Telecomanda;
- Compatibila cu sase tipuri de carduri de memorie: CF, SD, MMC, MS, MS-Pro, MD.
- Cablu USB.
Pret de referinta: 168 euro